Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Unde schimbam anvelopele pentru iarna? Sfaturile specialistilor

Exact pentru aceasta perioada din an toti soferii din Romania se vad pusi in fata unei decizii de a alege un montator profesionist de anvelope.

In ciuda faptului ca unitatile mici recunoscute la noi drept vulcanizari nu ofera cele mai bune servicii cand vorbim de echiparea masinii cu anvelope de iarna.

Echipa Autolatest Recomanda serviciile AUTOSOFT:


Despre AUTO SOFT

AUTO SOFT ofera una dintre cele mai variate si mai complete oferte de anvelope, jante si accesorii auto de pe piata din Romania. Inca de la începuturile companiei ne-am bazat pe 4 principii care ne ghideaza activitatea zi de zi: marfa de cea mai buna calitate, preturi cat mai mici (preferam o viteza de rotatie a stocurilor ridicata, obtinuta prin practicarea unor adaosuri comerciale scazute), colaborare reciproc avantajoasa si servicii cat mai rapide.

Scopul nostru este sa oferim cele mai bune solutii de rulare pentru orice tip de autoturism, indiferent de stilul de a conduce, kilometri de rulaj estimati, anotimp si, nu in ultimul rand, pret. Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a va ajuta atat in alegerea anvelopelor si jantelor, cat si in ceea ce priveste serviciile aferente. Parerea clientului este baza cu ajutorul careia facem totul pentru a evolua si a ne imbunatati constant performantele.


Am echipat fiecare service de roti cu aparatura de ultima generatie pe care o schimbam periodic pentru ca tinem mereu pasul cu evolutia tehnologica. La fiecare punct de lucru te vor intampina profesionisti, experti pregatiti in acest domeniu prin cursuri de specializare, lucru care reduce timpul necesar executarii serviciilor.

Ce oferim?

Expertiza, produse variate si servicii de calitate.

Cele patru service-uri Auto Soft sunt dotate cu utilaje de ultima generatie, operate de personal bine instruit. Asta inseamna eficienta mai mare pentru noi si timp mai scurt pentru tine.
Te asteptam la pit stop.

Hotel anvelope


Cazeaza-ti cele patru roti in conditii perfecte la un hotel de patru cercuri.
Nu-ti mai cara anvelopele in garaj sau, si mai rau, in balcon. Lasa-le la un hotel de anvelope! Platesti la inceput contravaloarea a patru luni de depozitare iar restul la ridicarea setului. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, cere informatii tehnicienilor din service-urile Auto Soft.

Service mobil

Anvelopele se pot monta direct acasa sau la sediul dumneavoastra cu ajutorul service-ului mobil. Costul unei deplasari in Bucuresti si Ilfov este de 150 RON + TVA, la care se adauga costul montajului. Va puteti eficientiza costul deplasarii in cazul in care montati anvelope pentru un numar mai mare de masini intr-o singura deplasare.
Pentru solicitare atelier mobil va rugam sa ne contactati la telefon 0751.211.642 sau la adresa de email servicemobil@auto-soft.ro

Echilibrari dinamice

Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor eviti aparitia uzurii neuniforme a anvelopelor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate, miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand batai sau vibratii ale volanului la anumite viteze.
La aparitia fenomenelor de mai sus te asteptam la echilibrarea rotilor.
In orice service Auto Soft, echilibrarea se face pe masini performante cu o precizie ridicata si intr-un timp minim.

Indreptari jante 

In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii. Folosirea acestei roti in continuare va conduce in mod cert la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia.
Semnele acestui fenomen sunt aceleasi de mai sus. La fel, te asteptam la o operatie de indreptat jante, urmata de echilibrarea rotilor.

Geometria directiei

Vorbim despre alinierea rotilor fata de directia de mers si a unei roti fata de cealalta. E clar cat e de importanta pentru manevrabilitatea si siguranta masinii.
Orice abatere de la paralelism duce la uzura neuniforma a anvelopelor si a sistemului de suspensie. De aceea e bine sa vii la o verificare a geometriei la maxim 10.000 km parcursi.
In conformitate cu principiile noastre, incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreci in service-urile noastre. Astfel plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata. citeste mai mult

Montari – demontari 

Toate standurile noastre sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice. Putem sa montam/demontam anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz ar apare riscul de a deteriora janta/anvelopa.

Umflare cu azot 

Toate service-urile noastre sunt dotate cu generatoare de azot pentru umflarea anvelopelor.
Avantajele folosirii azotului in loc de aer:

  • prelungeste viata cauciucului
  • micsoreaza riscul exploziilor
  • verificarea presiunii se face la intervale mai mari
  • presiunea din pneuri se pastreaza aproape constanta, ceea ce micsoreaza uzura caii de rulare
  • incetineste formarea de rugina pe jante datorita lipsei oxigenului
  • este mai stabil la variatile de temperatura
  • este indicat pentru vehiculele care stationeaza timp indelungat.
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente