Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Unde reparam electromotorul si alternatorul in Bucuresti? Autolatest recomanda service-ul specializat Uncas Auto

Ei bine de cele mai multe ori mergem cu ea la un service auto normal si observam faptul ca fie electromotorul, fie alternatorul au cedat moment cand service-ul respectiv recomanda inlocuirea sa.


In mod normal un electromotor sau un alternator sunt doua piese extrem de rezistente care in proportie de 90% NU necestia o inlocuire, ci doar o reparatie capitala.

Acesta este si motivul pentru ca am apelat la serviciile companiei Uncas Auto situate in zona Strada Baicului nr 116, mecanicii companiei reusind intr-un timp extrem de scurt sa repare electromotorul masini detinute de noi.

De fapt reparatia sa si costurile pentru manopera au dus la un castig real de cateva sute de lei daca am putea face o comparatie cu operatiunea realizata de un service normal care cerea inlocuirea completa a electromotorului.


Pe scurt echipa Autolatest recomanda cu incredere serviciile companieie Uncas Auto pentru ca am dat de o echipa de mecanici dedicata care stie sa vorbeasca cu fiecare client in parte si ofera servicii de top intr-un timp extrem de mic.

In cadrul service-ului am intalnit o gama variata de masini cu ani de fabricatie diferiti, inca un motiv pentru care recomandam reparatia unui electromotor sau alternator la Uncas.

CONTACT

Uncas Nicu S.r.l

Strada Baicului Nr. 116
0212/530.253
Bucureşti  – Sectorul 2

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente