Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Traficul din Bucuresti este o rusine pentru Europa! Orasul este condus de Gabriela Firea PSD

De fapt este vorba de incompetenta celor de la Primaria Generala insa si cele de Sectoare care nu au facut nimic pentru imbunatatirea traficului din Capitala din 2016 pana in prezent.

Acum un sofer daca pleaca din zona de vest Iuliu Maniu ajunge in peste 1.2 ore in partea de est, in timp ce aceelasi sofer daca pleaca la Pitesti din Bucuresti ajunge mult mai repede.

Pe scurt vedem cum traficul infernal din Capitala permite soferilor sa parcurga in aproximativ 1 ora si jumatate doar 34 de km, in timp ce soferul care merge la Pitesti ( 108 km) ajunge in aproximativ 1 ora.


De fapt un sofer ajunge mari repede din Bucuresti la Urziceni sau Ploiesti decat in alt punct al orasului la orele de varf.

Singurii care sunt de vina pentru aceasta situatie tragica sunt oficialii de la PMB (Gabriela Firea PSD) si toti primarii de sector tot de la PSD!

CARE SUNT SINGURELE SOLUTII REALE IN ACEST MOMENT PENTRU BUCURESTI:

-Realizarea de sensuri UNICE pe bulevarde asa cum au fost realizate in Brasov ( cu 3 sau 6 benzi pe sens).

Amendarea si ridicarea tuturor masinilor de pe banda 1 complet blocata in Bucuresti de mai bine de 15 ani

-Montarea de semafoare cu camere video care sa dea amenzi automate celor care TREC PE ROSU sau pentru cei CARE BLOCHEAZA INTERSECTIA in ciuda faptului ca au intrat pe verde! Sistem functional deja in Timisoara.

-Pentru reducerea accidentelor recomandam realizarea de treceri de pietoni suprainaltate in zonele cu risc mare (solutie intalnita in majoritatea tarilor din Europa-Nu limitatoare banale din plastic!).

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente