Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Trafic ingreunat in Romania

Pe Autostrada Bucureşti- Piteşti vizibilitatea scade sub 100 de metri pe tronsonul cuprins între kilometrii 36 şi 120, chiar şi sub 50 de metri între kilometrii 64 şi 94.

Pe Autostrada Bucureşti- Constanţa sesemnalează ceaţă pe unele tronsoane, însă vizibilitatea este bună. În judeţul Prahova, pe DN1 vizibilitatea este de aproximativ 50 de metri între kilometrii 55( Centura de Vest a municipiului Ploieşti) şi 76( localitatea Băicoi). În judeţul Constanţa, vizibilitate sub 50 de metri pe DN2A Ovidiu- Mihail Kogălniceanu şi pe DN39 Constanţa- Mangalia, între localităţile Eforie şi Tuzla.

În judeţul Argeş, pe DN65A Piteşti- Alexandria, în localităţile Miroşi, Căldăraru şi Buzoieşti, vizibilitate sub 50 de metri. În judeţul Gorj, pe DN67, în comuna Scoarţa şi pe tronsonul cuprins între localităţile Motru şi Bujorăscu, vizibilitatea este de aproximativ 50 de metri. În judeţul Mehedinţi, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri pe DN6 Drobeta Turnu Severin- Craiova, DN56A Drobeta Turnu Severin- Calafat, DN57 Orşova- Moldova Nouă şi pe DN67 Drobeta Turnu Severin- Târgu Jiu. Reamintim că, potrivit legii, conducătorii auto au obligaţia de a circula cu o viteză care să nu depăşească 30 de kilometri pe oră în interiorul localităţilor şi 50 de kilometri pe oră în afara acestora, când vizibilitatea este mai mică de 100 de metri.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente