Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota Romania a lansat in premiera nationala noile IQ si Urban Cruiser

Prima si poate cea mai importanta este noul IQ, adica o masina care sa concureze cu succes veteranul smart fortwo. Diferenta dintre acesta si noul IQ este aceea ca masina japoneza are patru locuri destul de incapatoare la interior si o configiratie tehnica clasica. Spunem clasica deoarece motorul este amplasat cum era si normal in partea din fata, iar plansa de bord futurista este cea mai compacta din lume.

Culmea, aceasta mai este si dotata cu o instatalie de aer conditionat automata si multe gadget-uri specifice masinilor urbane. Sub capota Toyota echipeaza acest IQ cu un trei in linie pe benzina de 1 litru care dezvolta o putere maxima de 68 CP si 91 Nm. Viteza maxima este neimportanta, insa repriza de la 0-100 km/h este atinsa in doar 14.2 secunde. Cealalta noutate se numeste Urban Cruiser si reprezinta o masina dedicata orasului insa care sa ofere si un spatiu interior peste media clasei.

Acesata concureaza modele precum Renault Clio, Ford Fista sau VW polo. Sub capota lui Urban Crusier se ascunde un motor de 1.3 litri si 101 CP care este capabil sa duca masina pana la o viteza maxima de 175 km/h. Consumul mediul al unui UC este de 5.5 litri pentru fiecare 100 de km parcursi.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente