Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota prezinta primul circuitul Off Road Extreme din Bucuresti

Acesta este amplata in Sectorul 6 al Capitalei si reprezinta in acest moment cea mai importanta constructie pentru fanii off road-ului veritabil.

Aproape in mijlocul orasului fanii masinilor Toyota 4×4 cat si ai celorlalte brand-ui cu automobile echipate cu tractiune integrala pot vedea exact care sunt capacitatile off road ale masinilor lor.

Clientii Toyota primesc de asemenea indrumari din partea specialistilor Toyota Romania si Toyota Inchape in vederea utilizarii masinilor personale la adevarata lor valoare.

Circuitul include atat o zona soft off road cat si una exteme unde un Land Cruiser sau Hilux pot sa arate valoarea lor reala de masini care fac parte din segmentul off road veritabil.

Pentru cei care doresc sa organizeze evenimente pe acest circuit oficialii Toyota Romania au anuntat ca acesta este disponibil spre inchiriere atat pentru evenimente off road cat si pentru evenimente corporate unde angajati companiilor pot vedea pe propria piele ce inseamna trecerea printr-un vad plin cu apa sa sa escaladeze un deal cu un unghi de atac de 35 grade.

Pentru mai multe detalii vezi galeria foto atasata.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente