Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota a vandut in Romania peste 7.800 de unitati in timp ce Renault, Skoda sau VW sunt in cadere libera

Conform ultimelor date la capitolul vanzari in primele 9 luni ale anului 2022 se pare ca Toyota a vandut cele mai multe masini, companie urmata la distanta scurta de catre Hyundai Romania.

O revenire vedem si la Ford care a vandut in aceeasi perioada 6.800 de unitati.

acarom vanzari 2022, dacia vanzari 2022, piata auto 2022, autolatest, piata auto sh romania 2022, termen livrare masini noi 2023

Marii perdanti sunt Renault Romania care, asemenea celor de la Skoda au vanzari din ce in ce mai mici chiar daca au oferte generoase pentru modelele Clio, Megane insa si Fabia.

Volkswagen pierde prima pozitie in Romania pentru ca importatorul Porsche Romania trateaza marca drept una premium cu preturi la nivelului unui BMW.

Masinile electrice au cel mai mare termen de livrare. In Germania trebuie sa astepti peste 1 an si jumatate pentru livrare si in Romana 2 ani!

Clasamentul pe marci autoturisme noi, ianuarie-septembrie 2022:

 1. DACIA                   = 27.709 unitati
 2. TOYOTA                = 7.802 unitati
 3. HYUNDAI              = 7.473 unitati
 4. FORD                     = 6.845 unitati
 5. SKODA                  = 6.405 unitati
 6. VOLKSWAGEN    = 6.136 unitati
 7. RENAULT             = 5.429 unitati
 8. PEUGEOT            = 2.802 unitati
 9. MERCEDES         = 2.669 unitati
 10. KIA                        = 2.166 unitati

Piata auto din Europa este in 2022 in colaps! Vanzarile sunt cele mai mici din 1990 pana in prezent

MARII CASTIGATORI SUNT CEI CARE VAND MASINI SH!

In pandemia din 2020 romanii au ales intr-un numar de peste 400.000 sa-si cumpere o masina SH pe benzina sau diesel pentru ca au vrut in mare parte o masina de imagine sau premium cu un pret devalorizat.

Mit-ul ca romanii cumpara cazane din Europa este tota eronat, respectiv 90% din masini SH mult blamate pe la televizor sau presa aservita sunt de fapt masini Euro 6 intr-o perfecta stare de functionare.

smasari auto 2022, samsari nu mai pot importa din germania, se opreste vanzarea de masini din germania spre romania, export auto din ue, noi legi export auto uniune, romania nu mai poate importa masini sh

Pentru primele 11 luni din 2022, nivelul inmatriculărilor de autoturisme de ocazie a fost mai putin afectata de termenele de livrare si preturile mari ale masinilor noi.

vechime parc auto romania, acea masini vechi romania, protv dezinformare masini second hand, televiziuni dezinformare parc auto romania, romanii importa masini sh euro 6, romanii importa masini scumper euro 6

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

3 COMMENTS

 1. In domeniul auto, din fericire, inca mai este concurenta si asta este un lucru foarte bun. Sunt destul de multi producatori si destul de multe modele pe piata, cine are oferta buna calitate-pret, vinde, cine nu, nu.

 2. 90% din masinile SH sunt €6 ?De ce nu precizati si sursa inf ?E vb de RAR ?Mai multe detalii sa verificam si noi…Pe ce perioada,ultimul an,ultima luna?
  Eu cred ca e ca in poza aia,un Opel vechi €3 pe remorca…Poate 90% sunt max €4 ,9%€5 si doar 1% sunt €6.Sa zicem ca poate pe alea €3 le-au carat deja ,nu mai au nici aia de unde sa scoata ca le-ar lua sigur fatalaii astia !Si alea recente tot harburi sunt (masini de pe la inchirieri ori taxi cu peste 300.000 km reali la bord)…Ce dracu nu se mai desteapta odata romanii astia ?Pana cand credeti ca o sa mai puteti respira si inghiti mizeriile altora.Degeaba au fost mai bine facute masinile alea din 2010 ca sunt deja vechi.S-a dus gloria lor.Le luati sa le reparati ?Si ce ,piesele noi de schimb sunt chiar mai slabe decat cele de prim montaj…Sa nu mai zic ca multe vin lovite rau si le repara in Romania inainte sa le vanda ,ca e mai ieftin la noi.Nu se mira nimeni de ce au crescut asa rau preturile in Service ?Din cauza bisnitarilor,ca lor le convine.Le iese 200%…Prost popor ! Te uiti la Las Fierbinti si nu-ti vine sa crezi cat de real este…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente