Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Totul despre RCA 2010/rca ieftin/vreau rca ieftin/valori rca 2010/cost rca 2010

Incepand cu prima zi a anului viitor, 1 ianuarie 2010, politele auto obligatorii de raspundere civila auto, mai popular RCA, vor fi emise exclusiv in format electronic! Potrivit site-ului Mediafax, aceasta masura este de natura sa creasca acuratetea bazei de date prin diminuarea erorilor umane intalnite la completarea politelor RCA.

Oficialii CSA au declarat ca toti asiguratorii prezenti pe piata romaneasca au investit in echipamente IT performante si dispun de posibilitatea de a emite politele RCA in sistem informatic. In acelasi timp, trebuie sa mai stiti ca tarifele RCA vor creste in medie cu 20-30% de la 1 ianuarie, data la care va intra in vigoare o noua reglementare, potrivit careia soferii care nu au avut accidente rutiere in 2009 vor beneficia de o reducere (sistemul bonus-malus) de 10%.

Bonusul poate ajunge pana la 50% daca un sofer nu a avut daune pe RCA timp de sapte ani. In schimb, suma pentru polita RCA ar putea creste cu 45% daca soferul se face vinovat de un accident in 2009 si poate ajunge la 200% daca acesta a provocat doua accidente in cursul aceluiasi an!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente