Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Totul despre noul Jaguar E-Pace 2.0 D150 Cutie Manuala 2018

Fanii Land Rover si Jaguar vor spune ca avem de fata o masina complet noua , insa in realitate este vorba de un model care se bazeaza tehnic pe o masina mai veche.

De fapt platforma tehnica a lui Jaguar E-Pace 2.0 D150 este aceeasi care se regaseste si pe modelele Range Rover Evoque lansate in 2011 in Europa.


Sub capota masina primeste un motor diesel de cilindree mica cu doar 4 cilindri care ofera o putere maxima de 150 CP si un moment motor de 380 Nm.

De fapt masina britanicilor este complet submotorizata cu acest propuslor pentru ca aceasta are o greutate la gol de 1.9 tone fara pasageri.

Cine vrea mai mult poate alege versiunea de 180 CP care la fel este mult prea slaba pentru aceasta caroserie. Motoarele de top de peste 200 CP duc pretul al peste 50.000 euro fara a alege dotari optionale.


Principalul concurent pentru acest model este BMW X1, insa pe piata exista acum si gama X2 care ofera un raspuns atat in segmentul crossover cat si SUV din partea germanilor.

Masina este construita in Austia  si China. Acest model ajunge la 100 de km/h in putin peste 10 secunde, timp asemanator cu cel al unui Duster TCe 140 CP de ultima generatie.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente