Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Totul despre noua Dacia Logan III 2021! Collision Radar si alte cateva elemente high-tech

Pe langa Logan III vedem si noile Sandero III si fratele mai mare Sandero Stepway III 2021, una dintre cele mai bine vandute modele Dacia din istorie in intreaga lume.

Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, Noul Logan se remarcă prin siluetacomplet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea dinspate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferăvehiculului un aspect dinamic.

O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noileSandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartulredus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

Noul Sandero beneficiază pe de altă parte de un aspect robust pus în evidență de flancurile binemarcate și de pasajele roților generos dimensionate.

Personalitatea mașinii este completată deprofilul cu linii fluide, ale cărui repere vizuale sunt reprezentate de parbrizul mai înclinat și de nouaformă a pavilionului, aplecat ușor spre spate. Deși garda la sol a rămas neschimbată, Noul Sanderopare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților binedimensionate în raport cu pasajele acestora.

DACIA ARE FRANARE ACTIVA DE URGENTA!

Această funcţie reprezintă un ajutor suplimentar la conducere. Această funcţie nu înlocuieşte, în niciun caz, vigilenţa şi responsabilitatea şoferului, care trebuie să păstreze în permanenţă controlul asupra vehiculului. Declanşarea acestei funcţii poate fi întârziată sau împiedicată atunci când sistemul detectează semne clare de control al vehiculului de către şofer (acţionare volan, pedale etc.).

INTERVENTII/REPARAŢII ASUPRA SISTEMULUI

– În caz de impact, alinierea radar-cameră sau alinierea radarului poate fi modificată, funcţionarea acesteia putând fi, astfel, afectată. Dezactivaţi funcţia şi consultaţi un Reprezentant al mărcii.

– Orice intervenţie în zona în care se află radarul-camera sau radarul (reparaţii, înlocuiri, modificări la parbriz etc.) trebuie să fie efectuată de către un specialist calificat.

– Este interzisă montarea de accesorii care ar putea să acopere radarul (bare paraşoc etc.).

SITUATII DE PERTURBARE A SISTEMULUI

Funcţionarea sistemului poate fi perturbată sau deteriorată de condiţii precum:

– un mediu complex (pod metalic, tunel etc.);

– condiţii meteo nefavorabile (ninsoare, grindină, polei etc.);

Risc de frânare intempestivă.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente