Totul despre motoarele noii Skoda Octavia IV 2020-Date tehnice oficiale

Articole Interesante

Pentru a face fata concurentei din Franta si Coreea cei de la VW si Skoda au revizuit complet gama de motorizari pentru a corespunde normelor WLTP in vigoare in UE.

O parte dintre motoarele pe benzină, ce aufost acum optimizate, sunt echipate cu tehnologia inovatoare micro-hibridă, iar motoarele diesel sunt oferite înversiunea EVO de ultimă oră și au emisii de oxizi de azot cu până la 80% mai mici.

Astfel gama largă demotorizări oferă puteri între 81 kW (110 CP) și 150 kW (204 CP). Motorul pe benzină 1,4 TSI și motorul electricgenerează împreună 150 kW (204 CP) pentru a propulsa OCTAVIA iV.

Având o capacitate de 37 Ah șifurnizând 13 kWh, bateria litiu-ion de înaltă tensiune permite o autonomie electrică de până la 55 km, conformciclului WLTP.

Versiunile eTEC echipate cu cea mai nouă generație de motoare pe benzină EVO 1,0 TSI sau 1,5 TSI dispun de tehnologie micro-hibridă când sunt echipate cu transmisia automată DSG.

Folosind un motorelectric de 48-V care are rol de demaror și de alternator și este antrenat de o curea, precum și o baterie litiu-ionde 48-V, sistemul recuperează energie la frânare și susține motorul cu ardere internă, oferindu-i cuplu electricadițional și permițând rularea liberă cu motorul termic complet oprit.

Motoarele diesel EVO fac uz de un nou tipde tratare a gazelor cu dublu dozaj, la care soluția AdBlue® este injectată țintit în fața celor două convertoarecatalitice, aranjate consecutiv, unul după celălalt.

Controul dinamic al șasiului este o dotare opțională permiteacum modificarea cursivă a diferiților parametri, precum setările suspensiilor, amortizoarelor și direcției, saumodului de funcționare a transmisiei automate DSG.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente