Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toate masinile Lexus au o garantie europeana de 5 ani

Programul Lexus Euro Asssitance ofera servicii de mobilitate 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului, în cazul imobilizării mașinii pe șosea ca urmare a defectării, a producerii unui accident sau a furtului. Clientul Lexus, beneficiar al serviciilor de mobilitate, le poate accesa prin intermediul unui apel la un numar de telefon dedicat: 0800 400 000 – numar de telefon apelabil gratuit din tara si +40 31-2255000 pentru apeluri din strainatate.

Programul asigura asistenta rutiera in caz de urgenta (inclusiv pana de cauciuc sau de carburant) si remorcare pana la cel mai apropiat atelier autorizat Lexus sau Toyota in cazul imobilizarii autovehiculului pe sosea. In cazul furtului sau daca vehiculul imobilizat nu poate fi reparat in aceeasi zi, beneficiarul are la dispozitie urmatoarele optiuni, in functie de specificul si gravitatea situatiei:

1) cazarea la hotel pe o perioadă maximă de 4 nopți, la un cost de maxim 184 € de persoană pe noapte;

2) utilizarea unei masini de schimb pentru o perioada de maximum 5 zile sau

3) continuarea calatoriei catre destinatia initiala sau catre domiciliu, caz in care i se va oferi un bilet de tren la clasa I sau, daca durata calatoriei cu trenul depaseste 6 ore, un bilet de avion la Business Class.

Este asigurata si punerea la dispozitie a unui sofer personal in situatia in care beneficiarul se afla in incapacitatea de a conduce masina.

De asemenea, este acoperita si repatrierea autovehiculului si livrarea cu prioritate a pieselor de schimb necesare efectuarii reparatiilor in diversele situatii aparute.

Un detaliu important il reprezinta faptul ca beneficiarul serviciului Lexus Euro Assistance este reprezentat de persoana care conduce masina, precum si de orice alta persoana transportata in vehicul, in limita legala stipulata referitoare la transportul pasagerilor, cu exceptia autostopistilor sau pasagerilor transportati contra cost.

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente