Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Tiriac Auto vinde masini Ford second hand cu 4000 euro mai scumpe decat dealerii in Germania

Este greu de crezut cum in acest an pandemic Tiriac Auto vinde masini second hand rulare in Romania pe drumurile noastre mioritice cu preturi extrem de mari chiar si fata de cele ale dealerilor din Germania.

Vedeta este un Mondeo pe benzina 1.5 EcoBoost care este vandut de catre Tiriac AutoRulate cu aproape 18.000 Euro TVA inclus, aceeasi masina fiind vanduta in Germania cu doar 14.400 euro TVA inclus.


Vedem cum dealerii de masini second hand de renume au preturi din ce in ce mai mari fata de piata auto SH din Germania, lucru care nu poate decat sa duca la vanzari din ce in ce  mai mici pentru Tiriac.

Si aici nu vorbim de masinile vandute la licitatii in Olanda sau Belgia care sunt chiar si mai ieftine si decat ale dealerilor din Germania. Respectiv putem achizitiona aceasta masina chiar si cu 6.000 euro mai ieftin decat la Tiriac Auto in Romania.

Asa ca daca vrei o masina second hand cu putini km poti incerca si la companii specializate care vand masini importate din Europa de Vest cu preturi reale mult mai mici decat cele vandute.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente