Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Test drive in premiera-Prim contact cu noua KIA Sorento 2015 motor diesel 2.2 CRDI 200 CP

Masina celor de la KIA abia venita pe piata din Romania este un model care are toate sansele sa-si detroneze predecesorul la capitolul vanzari.

Spunem aceasta pentru ca noul Sorento 2015 pe langa faptul ca este o masina generatie complet noua ( adica dispune de o platforma tehnica complet revizuita) ofera in premiera si un nivel calitativ care poate integra acest model lejer in segmentul premium.

De aceasta data la interior Sorento dispune de o noua plansa de bord realizata din spuma poliuretanica de cea mai buna calitate si de o calitate a asamblarii mult peste media clasei din care face parte.

Acum putem spune fara menajamente ca noul Sorento nu doar concureaza din acest punct de vedere modelele traditionale precum VW Tiguan, Honda CR-V sau gama Hyundai Santa Fe, ci chiar are sanse de a concura chiar si masini premium precum BMW X3, Audi Q5 sau Mercedes GLK.

Din punct de vedere calitativ masina celor din Coreea a crescut atat de mult incat acum nu mai putem sa nu luam un considerare un Sorento chiar si cand vorbim de cei trei din Germania.

Sub capota modelul de fata este echipat cu un motor clasic KIA de 2.2 litri care dezvolta o putere maxima de 200 CP si care dezvolta un moment motor de 441 Nm incepand cu o turatie de 2.000 rpm, adica in zona unui motor de doi litri BMW sau un clasic 2.1 Bluetec TwinTurbo al unui model Mercedes GLK250 CDI.

Cutia de viteze automata cu 6 trepte este aceeasi care echipeaza toate modelele marcii in SUA, adica este extrem de rafinata si extrem de fiabila in comparatie cu suratele ei din Europa mult laudate.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente