Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Test anduranta Kia Ceed CRDI-100.000 km/ cat de fiabil este un ceed, rezistenta kia ceed, anduranta crdi, consum 100.000 de km, costuri kia ceed 100.000 km

Modelul in cauza nu este cel care a primit un facelift ci prima versiune Ceed. Motorizarea aleasa de germani a fost diesel-ul CRDI de 1.6 litri si 115 CP. Probleme Ceed Dupa mai bine de 100.000 km realizati pe parcursul unei perioade de doi ani Auto Bild a descoperit si cateva probleme ale masinii produse in Slovacia.

Principalele probleme au fost sesizate la capitolul electronica unde au fost necesare mici ajustari ale sistemului de aprindere a farurilor noaptea dar si la instalatia de aer conditionat. Dupa efectuarea a 77.391 km au fost inlocuite stergatoarele si un bec de faza scurta. O alta problema care a fost descoperita atunci cand a fost demontata masina este aparitia unor puncte de rugina in portiere. Aceast inconvenient este asigurat de Kia care ofera pentru vopsea o garantie de 6 ani.

De asemenea constructorul a anuntat oficial ca toate masinile noi beneficiaza de o antifonare si o protectie superioara a caroserieie exact pentru a combate astfel de probleme. Mecanica La acest capitol Kia Ceed a demonstrat o fiabilitate desavarsita, masina din test fiind aproape impecabila din punct de vedere tehnice. Aici mentionam un motor curat si o transmisie fara probleme. Dupa demontarea motorului au fost observat faptul ca in mare parte garnitura de etanseizare a intregii admisii de blocul motor nu a facut fata.

Aceasta nu este o problema deoarece garantia de 7 ani sau 150.000 de km permite utilizatorului sa mearga fara probleme. Interior Dupa 100.000 de km parcursi plansa de bord nu a inceput sa aibe semne de oboseala. Tot la interior materialele utilizate pentru scaune s-au pastrat intr-o forma buna.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente