Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Tesla Full Self-Driving Beta FSB este un mare esec chiar si pe drumurile perfect marcate

Se pare ca cei de la Tesla tot incearca un Autopilot care sa functioneze in conditii indeale, iar rezultatul este unul dezamagitor.

Exemplul de fata este cel al noului sistem Tesla Full Self-Driving Beta sau FSB cum este el cunoscut de fanii marcii, sistem care se poate activa doar in modul Beta pentru ca soferii sa-i descopere bug-urile.

masini electrice 2022, tesla model 3 vs concurenta, probleme vw id3 vs model 3, ioniq 5 vs model 3, ev6 vs model 3, autolatest

Acesta functioneaza 50% din timp exemplar, adica tine masina pe banda, semnalizeaza schimbarea benzilor insa este penibil cand trebuie sa faca dreapta.

Cei care au folosit acest sistem Tesla Full Self-Driving Beta au lovit un stalp montat sa diferentieze banda 1 de pista de biciclete. Tot ilegal a fost si manevra de a face stanga pe rosu specifica traficului din SUA, aici Tesla uitand ca daca intersectia este semaforizata si pentru acest viraj soferul trebuie sa tina cont de semafor.

masini electrice 2022, tesla model 3 vs concurenta, probleme vw id3 vs model 3, ioniq 5 vs model 3, ev6 vs model 3, autolatest

Pana in prezent cei care testeaza acest sistem Tesla Full Self-Driving Beta pe Model 3 spun ca IA-ul Tesla este prea agresiv, nu tine cont de semafoare si este realmente un pericol pentru trafic.

Tesla Model 3 2022, pret romania Tesla Model 3, test Tesla Model 3, review Tesla Model 3 , date tehnic Tesla Model 3 , consum kwh Tesla Model 3, 0-100 Tesla Model 3, Tesla Model 3 promenada mall 2022

In Europa sistemele AutoPilot de ultima generatie sunt in continuare interzise pentru ca nu sunt dependente, iar intr-o tara precum Romania fara marcaje rutiere sau cu indicatoare prin pomi murdare acesta oricum nu are nici o sansa sa functioneze!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente