Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Tesla aduce in premiera in Romania pe data 26–29 iunie 2024 noul pick-up Cybertruck

Tesla a anuntat ca marele Cybertruck urmeaza sa fie prezentat soferilor romani in luna iunie prin intermediul unui eveniment de tip porti deschise.

Astăzi, Tesla anunță că vehiculul Cybertruck va fi prezentat în anumite locații și în cadrul anumitor evenimente din Europa în următoarele săptămâni, ca parte a Odiseei Cyber. 

Cybertruck, tesla Cybertruck bucuresti, porti deschise Cybertruck tesla, pret tesla Cybertruck romania

Începând din această săptămână și până pe 7 iulie, Cybertruck va fi expus în peste 100 de locații din 20 de țări. Publicul va putea să descopere acest vehicul deja emblematic și să afle mai multe despre specificațiile și caracteristicile sale unice, precum și despre ingineria inovatoare de la baza sa.

În România, Cybertruck își va face prima apariție la București-Tesla Center-Splaiul Unirii în perioada 26 – 29 iunie. Locațiile și evenimentele din cadrul Odiseei Cyber sunt disponibile aici:  

https://www.tesla.com/ro_ro/cyber-odyssey 

O utilitate mai mare decât o camionetă, o performanță mai bună decât o mașină sport, rafinament în stil Cyberpunk 

Noua Tesla Cybertruck 2024 va avea un pret de baza de 56.000 euro TVA inclus fara Rabla Plus

Designul incredibil de futurist al vehiculului Cybertruck se inspiră din stilul Cyberpunk, prezent în special în filmele Vânătorul de recompense și Spionul care mă iubea. Stratul său exterior structural este fabricat din oțel inoxidabil, extrem de dur, laminat la rece de 30 de ori. Acest lucru asigură protecție împotriva loviturilor, iar materialul personalizat din oțel inoxidabil protejează împotriva coroziunii pe termen lung, la un nivel care depășește standardele din domeniu. 

Cybertruck, tesla Cybertruck bucuresti, porti deschise Cybertruck tesla, pret tesla Cybertruck romania

Varianta Performance a vehiculului Cybertruck, denumită Cyberbeast, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,7 secunde, menținând totodată stabilitatea la viteză mare. Suspensia pneumatică adaptivă standard ajustează vehiculul în doar câteva milisecunde, optimizând atât rularea, cât și manevrabilitatea acestuia.

Datorită tehnologiei steer-by-wire și direcției spate, Cyberbeast oferă manevrabilitatea unei mașini sport și o rază de bracaj mai bună decât cea a majorității vehiculelor sedan. 

Tesla Cybertruck este cea mai buna masina EV de serie din lume pentru ca este mai rapida ca un Porsche 911, este antiglont si va avea 7 stele EuroNCAP

În spațiul cargo, puteți găsi două prize de 120 V și o priză de 240 V, pe care le puteți folosi oricând.

Pentru prima dată, tehnologia Powershare de la Tesla permite transferul bidirecțional de energie pentru a încărca dispozitive sau alte vehicule electrice și chiar pentru a alimenta o casă prin intermediul portului de încărcare. 

Cybertruck, tesla Cybertruck bucuresti, porti deschise Cybertruck tesla, pret tesla Cybertruck romania

În America de Nord, livrările au început deja 

Cybertruck este produs la fabrica Tesla Giga din Austin, Texas. Livrările către clienți au loc de la începutul lunii decembrie 2023. Deși activitatea de producție durează, Tesla se va axa pe America de Nord, principala piață pentru camionetele pick-up.

În prezent, Cybertruck nu este disponibil în Europa, iar Tesla nu a anunțat un termen specific pentru începerea livrărilor în afara Americii de Nord. 

Tesla Cybertruck este construita din otel inoxidabil si devine cea mai sigura masina din lume produsa in serie

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente