Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Starcraft II Wings of Liberty a fost lansat oficial in Romania

Dupa mai mulţi ani de development si testare beta prelungita, în urma careia a rezultat un feedback focalizat din partea a mii de jucatorii din întreaga lume, Blizzard Entertainment a anunţat cu entuziasm ca StarCraft II: Wings of Liberty este acum disponibl în America de Nord, Europa, Coreea de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Rusia, Brazilia, Chile, Argentina, Singapore, Indonezia, Malaezia, Tailanda, Filipine si regiunile Taiwan, Hong Kong si Macau. StarCraft II: Wings of Liberty este continuarea jocului de succes StarCraft, lansat de Blizzard Entertainment în anul 1998, considerat de jucatorii si criticii din întreaga lume drept unul dintre cele mai bune jocuri de strategie în timp real din toate timpurile.

Folosind un motor grafic 3D performant, StarCraft II se axeaza înca o data pe confruntarea dintre rasele protoss, terrans si zerg, fiecare tabara mobilizând legiuni de luptatori cu experienţa, cu upgrade-uri, precum si unitaţi noi de lupta. Inegalabilul joc online StarCraft II este disponibil prin intermediul unei noi versiuni a Battle.net, serviciul de gaming al Blizzard Entertainment cunoscut în lumea întreaga. Battle.net a fost reconceput din temelii pentru a deveni principala destinaţie online pentru gamerii Blizzard, aducându-i-se mai multe îmbunataţiri si caracteristici noi, cum ar fi comunicarea prin voce, serviciul de salvari bazat pe cloud computing, niveluri si clasamente, obiective, statistici si multe altele. “Am muncit din greu sa oferim o continuare epica a povestii din StarCraft, precum si cel mai reusit joc competitiv de strategie în timp real prin StarCraft II: Wings of Liberty” a afirmat Mike Morhaime, CEO si cofondator al Blizzard Entertainment. “În combinaţie cu mediul online de generaţie urmatoare al noului Battle.net, consideram ca jucatorii vor fi de acord ca StarCraft II ofera o experienţa ce nu se poate asemana cu nimic din ceea ce am realizat pâna acum si suntem încântaţi ca în sfârsit putem sa o împartasim cu ei.”

Campania solo pentru StarCraft II: Wings of Liberty continua saga de unde se încheiase în StarCraft: Brood War. Povestea urmareste aventurile lui Jim Raynor, luptatorul devenit conducatorul rebelilor si prezinta atât personaje deja cunoscute, cât si eroi noi. Jucatorii pot acum sa îsi personalizeze experienţa, alegând un traseu propriu al misiunii si alegând tehnologia si cautând upgrade-urile cele mai potrivite pentru stilul lor de joc, pe parcursul campaniei ce cuprinde 29 de misiuni. Sunt incluse de asemenea si câteva mini-jocuri în modul challenge, cu obiective precise, care au drept scop iniţierea jucatorilor în principiile de baza ale strategiilor multi-player. StarCraft II: Wings of Liberty este disponibil pe DVD-ROM pentru Windows XP / Windows Vista / Windows 7 si Macintosh. Ediţia standard a jocului se vinde la un preţ recomandat de 299,9 RON, iar ediţia de colecţie este disponibila în magazine la preţul recomandat de 429,90 RON si include urmatoarele bonus-uri, în plus faţa de discul cu jocul: – Carte de 176 de pagini The Art of Starcraft II, cu artwork din joc – Stick USB de 2 GB, copie a tabliţei de identificare în armata a lui Jim Raynor, ce vine cu jocul original Starcraft si expansion-ul Brood War – DVD cu peste o ora de interviuri, filmuleţe de comentarii si multe altele. – CD cu soundtrack-ul oficial al Starcraft II: Wings of Liberty, cu 14 track-uri din joc plus câteva exclusive. – Comic book Starcraft ediţia #0, un precursor al seriei de benzi desenate. – Mini Thor pet World of Warcraft ce poate fi aplicat la toate personajele World of Warcraft de pe un singur cont Battle.net – Conţinut descarcabil Battle.net exclusiv, incluzând portrete speciale pentru profil, grafica pentru a-ţi modifica unitaţile în joc si o versiune vizuala unica a unitaţii terran Thor.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente