Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ssangyong Motors este prima marca auto care are mari sanse sa-si inchida uzinele in 2021

Este vorba de retragerea de la conducere a actionarului majoritar, indienii de la Mahindra care au ales la inceputul pandemiei sa renunte complet la Ssangyong.

Indienii au investit sute de milioane de euro in uzinele Ssangyong fara a prevede faptul ca marca nu este de volum, iar produsele sale sunt destul de scumpe cand sunt exportate in UE.


Aici cateva tari au reusit vanzari decente, insa situatia Ssangyong in Romania este critica pentru ca nu reusesc sa se apropie ca vanzari de nationala Dacia Duster, iar reteaua sa de unitati service este extrem de mica pentru un constructor de talie mondiala.

Tinand cont de lipsa banilor pentru investitii soarta marcii Ssangyong este pecetuita in acest inceput de an 2021, respectiv justitia de la Seul urmeaza sa execute activele firmei pentru plata muncitorilor si a datoriei cumulate in timp.


Asa ca sunt foarte multe sanse ca Ssangyong Romania sa inceteze vanzarea de masini, asta chiar daca a fost lansata recent o versiune facelift a lui Rexton cu motor diesel de generatie mai veche.

Un alt detaliu care anunta un colaps al Ssangyong este faptul ca masina nu are nici un model hybrid, PHEV sau Electric in gama, detaliu greu de ocolit acum cand modele precum KIA Sorento sau Hyundai SantaFe sunt oferite din start cu motorizari HYVRID!


s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente