Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Soferul kamikaze din Suceava este pilot de drift si cica promotor al condusului defensiv

Acesta nu si-a cerut scuze pentru acea manevra extrem de periculoasa care putea duce la aparitia unui accident extrem de grav cu masina de pe contrasens.


Numele sau este Bogdan Padurariu si este CICA UN PILOT DE DRIFT CARE PE DEASUPRA MAI SI PROMOVEAZA CONDUSUL DEFENSIV!

L-am văzut destul de târziu, pentru că era o curbă închisă. Am început să frânez şi am tras maximum dreapta, dar ciudat şi şocant pentru mine a fost că încerca să mă ocolească tot prin dreapta mea, în loc să rămână pe banda de depăşire.

N-am mai întâlnit aşa ceva. S-a întâmplat pe 31 octombrie, aproape uitasem. După câteva zile, am văzut înregistrarea cu camera de bord.


Să fii agresiv şi ulterior, în loc să-ţi asumi greşeala şi să ceri scuze, e foarte grav. Sper, totuşi, c-a fost o reacţie generată de starea de şoc şi c-a realizat mai târziu ce-a făcut”, spune Bogdan Pădurariu.

Pentru a intelege cat de mult greseste acest pilot de condus defensiv trebuie doar sa te uiti la video-ul de mai jos!

Bogdan Pădurariu susține faptul că în această situație a fost ajutat mai mult de experiența dobândită circulând zi de zi, decât de abilitățile de pilot.

„Nu neapărat pilotajul m-a ajutat, dar conduc foarte mult, am 200.000 de kilometrii doar cu mașina cu care eram”, a mai spus Bogdan Pădurariu.?!?!?!?!?


s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente