Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Soferita de la Buzau, Anda Vladescu care a vrut sa omoare un politisti de la rutiera este un bugetar de lux la RAAPPS

Aceasta nu este nimic altceva decat un BUGETAR de lux la  RAAPPS ( Regia Protocolul de Stat) care se ocupa de fostele vile si locatii ale regimului Ceausescu incepand cu anul 1990. 

Un salariu decent la  RAAPPS este de peste 9.000 de lei, si poate acesta este si motivul pentru care soferita agresiva a considerat cu nu are cum sa fie oprita de un politist rutier.

La orele amiezii, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Andei Vlădescu. Tânăra venise miercuri în Berca, la bunica ei, apoi a ajuns în municipiul Buzău cu gândul de a se întâlni cu o rudă. Între timp, a avut loc accidentul soldat cu rănirea la o mână a polițistului pe motocicletă.

Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, și la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescență, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss. Rudele susțin că în ultima vreme era foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme.

Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuiește la bunica ei, din Berca.

s

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente