Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Soferii STB nu sunt de acord cu Firea si relocarea autobazei Pipera! Au prea mult de mers de acasa

Acestia sunt nemultumiti de faptul ca acum trebuie sa duca la autobaza din Berceni autobuzele si trebuie sa se trezeasca mai deverem, sau ca vor ajunge mult mai tarziu acasa!

Gabriela Firea a declarat că protestul angajaţilor STB a pornit de la 15 angajaţi „stimulaţi politic” de către adversarii săi pentru a crea atmosferă, subliniind că salariaţii nu vor avea de suferit prin relocarea autobazei Pipera. Să fiu oficială sau mai prietenoasă? Un coleg al dvs (din presă, n.r.) a spus că e un mare scandal acolo şi că e grevă, e miting, e dezastru. Nu e nici grevă, nici miting, nici dezastru. Vrem să construim Spital Metropolitan sau nu? Eu vreau să construim.

Iar autobaza Pipera, precum şi celelalte autobaze nu sunt în proprietatea unui angajat, să ne înţelegem. Este proprietatea municipiului.

Primarul general şi Consiliul General au propus să se construiască acolo Spital Metropolitan, aşa se va întâmpla. Directorul general STB a fost la această autobază, a discutat cu 100 din cei 500 de angajaţi.

Aproape toţi au înţeles necesitatea relocării”, a declarat Gabriela Firea. Potrivit primarului Capitalei, angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti nu vor avea de suferit odată cu această relocare, deoarece salariile şi sporurile rămân aceleaşi.

„Se relochează la celelate autobaze. 10 – 15 angajaţi stimulaţi politic de către adversarii mei au creat un pic de atmosferă. 10-15 din 500 de angajaţi – proporţia spune totul. Eu îmi voi face birou acolo. Dacă vor să rămînă colegii de la STB, pot să rămână, dar în timpul lor”, a mai spus primarul.


Peste 90 de hectare de teren STB cu 1 leu!

Potrivit unui raport al Curţii de Conturi, Regia Autonomă de Tranport Bucureşti administrează 39 de terenuri cu suprafaţa totală de 927.139,36 de metri pătraţi, adică aproximativ 90 de hectare.

În raport se arată că spaţiile nu au fost înscrise în Cartea Funciară. Mai mult, aceste terenuri au oficial valoarea simbolică de un leu/lot!

Exemplu: Depoul Victoria, situat în spatele Guvernului României, are o suprafaţă de 3,43 de hectare şi valorează… 1 leu/lot! La fel şi autobaza Floreasca, situată în zona de nord a Capitalei.

RATB are opt autobaze, șapte depouri de tramvai, trei depouri de troleibuz şi un depou comun pentru troleibuze și tramvaie.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente