Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Soferii din Romania au sanse sa fie talhariti cu metoda caruciorul de bebelusi abandonat la marginea drumului

Se pare ca soferul roman are o noua problema cu talharii care folosesc metoda caruciorului de bebelusi lasat la marginea drumului.

Bebelusul parasit in pustietate este noua metoda de talharie din Romania. Hoții lasă un cărucior întors cu spatele, pe marginea unui drum pustiu.

metoda bebelusul, talharie metoda bebelusul, tigani uk metoda bebelusul, talhari tigani, carucior abandonat marginea drumului, autolatest

În momentul în care o mașină oprește și oamenii ies din vehicul, să verifice dacă este vreun copil în cărucior, aceștia sunt atacați, cu scopul de a le fi furate bunurile sau chiar mașina.

Sfatul Autolatest este SA NU OPRITI cand vedeti un scaun de bebelusi abandonat la marginea drumului pentru ca sunteti in pericol sa pierdeti banii, hainele si automobilul.

metoda bebelusul, talharie metoda bebelusul, tigani uk metoda bebelusul, talhari tigani, carucior abandonat marginea drumului, autolatest

Politia spune sa sunati la 112 cand vedetei un astfel de carucior, situatie penibila pentru ca talharii sunt ascunsi si fug cand vine masina de politie!

Infractorii din Romania inca aplica si in 2022 vechea Metoda Accidentul!

Cea mai buna solutie este UTILIZAREA UNUI ECHIPAJ DE POLITIE sub acoperire cu masina neinscriptionata, adica sa-i prinda in fragrant cu filmare video pentru a face puscarie garantat!

Talharii sunt in general de etnie roma expluzati de criza economica din Marea Britanie.

cocalari Metoda Accidentul, tigani Metoda Accidentul, infractori Metoda Accidentul, politie rutiera Metoda Accidentul , autolatest, fragrant

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente