Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Skoda Superb Scout se vinde in Romania cu un pret chiar mai mare si decat al unui Audi A4 Allroad 45 TFSI MildHybrid 2020

Orice fan al grupului VAG stie ca marca Audi este una premium, iar Skoda este un low cost pentru ca intre ele exista marca de clasa medie Volkswagen.

Pentru a vedea cat de lowcost sunt masinile Skoda am ales sa vedem un model Skoda Superb Scout 2.0 TSI 272 4×4 DSG7 care acum in 2020 ajunge sa fie vandut romanilor cu dotari la un pret de peste 55.000 euro cu TVA inclus

Marele soc a fost acela ca daca merge la aceelasi grup auto, insa in segmentul premium vedem cum fratiorul sau Audi A4 Allroad NOU NOUT cu aceeasi motorizare ajunge sa fie vandut chiar mai ieftin decat aceasta Skoda.

Si pentru fanii VAG nu trebuie sa uitam faptul ca Audi A4 Allroad 45 TFSI are o transmsie integrala Quattro mult mai performanta decat cea gasita pe o Skoda, iar motorizare 2.0 TFSI are un sistem mild hybrid pe masinile Audi! Adica este mult mai economic in mod real.

Aceste anomalii au fost prezentate de noi in ultimii ani pentru ca doar asa clientii pot sa-si faca o imagine mai buna a pietei auto reale din Romania!

Nu cea din showroom unde vanzatorul spune despre Skoda ca este o marca atat de buna incat poate concura si un Audi sau Mercedes!?!?

Si ca fapt divers credem ca poti sa-ti cumperi un BMW X1 xDrive fara probleme cu mai putin de 55.000 euro la Automobile Bavaria si nici macar nu platesti reviziile timp de 5 ani!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente