Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Skoda promoveaza o masina care de fapt costa cu peste 6.000 euro in plus! Oferta Kodiaq Ambition 1.5 TSI 2020

Toate bune si frumoase, pentru ca vorbim de un model Skoda Kodiaq Ambition 1.5 TSI cu un pret de 27.003 euro TVA inclus! Evident nu stie nimeni de ce Skoda vinde acest model cu 27.000 de euro plus INCA 3 EURO in oferta?!?!


Ei bine pentru a vedea daca aceasta este reala am decis sa configuram masina din imagine si am ajuns la un pret real de aproape 34.000 euro TVA inclus.

Adica daca punem jantele din imagine, vopseaua optionala si dotarile enuntate in oferta cu reducere ONLINE ajungem la un pret cu peste 6.000 euro mai mare decat ceea ce spune Skoda pe Facebook.


Si noi am luat motorul de baza 1.5 TSI pe benzina cu transmsie 2WD si cutie manuala nu o varianta de top cu transmisie DSG sau 4×4.

Niciunde in pagina de oferta nu exista enuntat faptul ca masina este cu titlu de prezentare, motiv pentru care noi consideram ca masina promovata este chiar cea din imagine!

O alta surpriza este raspunsul celor de la Skoda cand un client intreaba de echiparea masinii, oficialii Skoda Romania raspunzand printr-un mesaj robotizat care te roaga sa-ti bagi datele de contact ca sigur urmeaza sa te contacteze un vanzator!

Deci Skoda nu vrea sa spuna de fapt nivelul de echipare al masinii de 27.003 euro!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente