Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Sfatul clientilor-Nu cumparati masini FORD echipate cu motoarele 1.0 EcoBoost, 1.5 EcoBoost si 1.6 EcoBoost

Faimosul motor 1.0 EcoBoost care este construit in uzina de la Craiova a demonstrat ca are mari probleme tehnice care daca nu sunt remediate pot duce la distrugerea completa a motorului.


Pretul unui motor nou cu montaj inclus costa peste 5.000 euro, totul pentru o masina precum Fiesta sau Focus care au 80.000 de km si cativa ani de utilizare, adica care au o valoare de revanzare de 5000-7000 euro.

Momentan in Romania nu se cunosc multe detalii despre problemele motoarelor EcoBoost pentru ca majoritatea masinilor Ford vandute in Romania sunt cele diesel care din fericire nu au aceste probleme.

Conform celor de la DailyMail problemele Ford din Marea Britanie urmeaza sa aduca un prejudiciu marcii de peste 1 miliard de lire sterline.

Adica Ford trebuie sa recheme in service sute de mii de masini si sa inlocuieasca sute de mii de motoare pentru ca acestea AU GRAVE PROBLEME DE FIABILITATE.


De fapt totul a pornit de la motorul de baza 1.0 EcoBoost care pe anumite model a cedat complet chiar daca masinile nu aveau nici macar 30.000 de km.

Ford are o garantie de 3 ani fara limita de km, iar daca masina iese din aceasta garantie reparatia o suporta clientul. Un motor 1.0 EcoBoost costa in Marea Britanie 4.000 de lire sterline.

Urmatorul motor cu probleme de fiabilitate se numeste 1.5 EcoBoost motor care echipeza modele precum Kuga sau Mondeo.

Conform britanicilor Ford urmeaza sa piarda acest proces cu clientii onesti care sunt nevoiti sa-si plateasca singuri motoarele noi in ciuda faptului ca aceste masini au avut revizii in reteaua Ford.


Ceea ce este si mai grav pentru Ford este miscare clientilor spre alte marci, multi spunand ca acestea este ultimul Ford cumparat!

Ford a retras din SUA motorul de 1 litru pentru ca acolo americanii nu doresc sa fie obligati sa despagubeasca clientii traditionali.

Mai jos vezi si problemele gasite la motorul 2.3 EcoBoost care se gaseste pe modelele Focus RS sau Mustang!


Sursa DailyMail

EcoBoom NightMare

MSN

TheDRIVE

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente