Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Service-ul Auto Car Grup 1 Service din Pipera refuza reparatia masinilor si practica preturi exorbitante! Asiguratorii au dreptate

Noi am vrut sa reparam masina pe baza unui constatari amiabile si dupa doua ore de verificari din partea inspectorilor Auto Car Grup 1 Service am primit un raspuns ca NU VOR SA REPARE MASINA!

Pur si simplu ne-au spus ca ei nu castiga nimic daca repara acest model si nu merita ca se mai complice, noi fiind rugati sa plecam sa gasim rezolvarea in alta parte.

Ei bine aceasta politica de vanzari de tipul samsareala ilfoveana ne-a dus mai depare sa investigam situatia acestei unitati service si am descoperit faptul ca avem de fapt “cel mai scump” service din Romania!

Si asta nu o spunem noi, ci chiar asiguratorii care nu vor sa plateasca reparatii fictive extrem de scumpe celor de la Autocar Pipera.

Vezi cei zic asiguratorii:

-Euroins România a mers şi mai departe şi a analizat costurile primite direct de la 185 de unităţi de reparaţii auto din toată ţara, ajungând la un cost mediu la nivel naţional de 130 de lei (27 de euro) per oră, plus TVA – sume facturate direct către Euroins România de service-uri oneste.

Tarifele Autocar pentru manoperă sunt între 480 şi 661 de lei (100 – 140 de euro) per oră, plus TVA. Faceţi dvs. calculele!

Pe lângă facturarea orelor de manoperă la niveluri indecente, Autocar şi service-urile asociate taxează Euroins România şi la piesele de schimb cu preţuri „mai grele” cu 174% decât media afişată în sistemul DAT.


-Pentru partea de vopsitorie, Autocar şi service-urile asociate nu mai pierd timp şi dublează pur şi simplu tarifele de referinţă furnizate de sisteme consacrate precum Eurolac sau AZT, plus o suprataxă de 70% asupra valorii constantei.

-Alte preţuri facturate de Autocar şi service-urile asociate sunt de exemplu 50 de lei pentru o spălare obişnuită de maşină – dublu, în comparaţie cu cea mai scumpă spălătorie, sau mănuşi de protecţie anti-Covid la 21 de lei perechea, sau un fabulos tarif de 634 de lei (132 de euro) pentru dezinfectarea unei maşini.

AUTOCAR PIPERA ARE CELE MAI MARI FACTURI DIN ROMANIA:

Încheiem cu un ultim exemplu al uluitoarei politici de preţuri de la Autocar şi service-urile asociate: în cazul unui Ford Focus Generaţia 3, operaţiunea de reparaţie a uşii dreapta faţă şi înlocuirea uşii dreapta spate a fost facturată către Euroins România cu suma de 26.298,17 lei, adică 5.433,5 euro – mai mult de un sfert din preţul de nou al unui astfel de automobil.

Mai mult, Euroins Romania a depus sute de plângeri penale pe temei de tentativă de extorcare de fonduri prin facturarea de preţuri umflate pentru reparaţii, şi a iniţiat alte sute de procese împotriva acestor service-uri. 

Mai puţin de 3% din toate cele 137.000 de dosare de despăgubire sunt respinse şi sumele nerambursate din cauza unor motive obiective precum expirarea poliţei de asigurare sau lipsa vinovăţiei asiguratului RCA.


SI PENTRU A INTELEGE VEZI CARE SUNT COSTURILE PRACTICATE DE Auto Car Grup 1 Service IN 2020?

-masca protectie covid19 peste 100 de lei

-manusi protectie covid19 peste 8 lei

-dezinfectoare auto peste 661 de lei

-spalat auto 50 de lei

-diluant spalat pistol peste 31 de lei

-intocmire deviz reparatie peste 660 lei

-identificare cod vopsea 390 lei

Mai jos vezi cat cere Auto Car Pipera pentru doua zgarieturi ( portiera si spoiler fata) pentru o masina din 2005!


s s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente