Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Seful Renault recunoaste ca francezii trebuiau sa se alieze cu chinezii de la Geely pentru supravietuire! The Horse Project 2023

In urma cu ceva vreme CEO-ul Renault, Luca de Meo a declarata ca noua alinata The Horse Project cu chinezii de la Geely era necesara pentru supravietuirea francezilor.

Horse Project, Renault Group, Geely Auto, Volvo Cars, Proton, Nissan, Mitsubishi Motors Company ,Punch Torino, autolatest, dacia romania

Acesta spune ca aceasta alianta aduce intr-un singur loc urmatoarele companii auto: Renault Group, Geely Auto, Volvo Cars, Proton, Nissan, Mitsubishi Motors Company si Punch Torino plus sauditii de la Aramco care doresc sa investeasca bani in acest conglomerat.

Sauditii de la Aramco si chinezii de la Geely vin la Dacia Pitesti! Incet Renault se retrage din Romania

Dintre marcile enumerate mai sus nu apare numele Dacia care este singurul producator din Alianta Renault-Nissan-Dacia-Mitsubishi care chiar face volume in Europa si Africa de Nord.

Acest lucru arata de fapt o viitoare strategie a celor de la Renault care vor face ca marca Dacia sa dispara pentru a salva Renault, un prim pas fiind productia modelului Sandero in uzinele Renault din Maroc, iar viitorul Bigster are mari sanse sa fie un brand separat de catre Dacia.

Horse Project, Renault Group, Geely Auto, Volvo Cars, Proton, Nissan, Mitsubishi Motors Company ,Punch Torino, autolatest, dacia romania

O alta teorie este aceea ca Renault va produce masini electric, iar divizia low-cost Dacia doar masini pe benzina si hybrid.

Dacia Logan 1.0 TCe Cutie Automata 90 CP, test drive, probleme Dacia Logan 1.0 TCe Cutie Automata 90 CP, autolatest, testeauto, zgomot relanti rece, vibratii motor 1.o tce, logan 3 fara gpl, gpl logan 3 tomasetto, drive test Dacia Logan 1.0 TCe Cutie Automata 90 CP 2001

“Renault CEO Luca De Meo said: Faced with today’s challenges in the automotive industry, no one can claim to have all the solutions. To deliver breakthrough innovations, you need to join forces and expertise. We need to think and act differently”.

Luca de Meo critica Euro 7, Luca de Meo critica euroncap, probleme grup renault, motoare dacia euro 7, autolatest 2022

Renault vrea sa vanda uzina Dacia chinezilor de la Geely! Reuters afirma ca ambele marci sunt in discutii

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

  1. Renault este se pare condusă de oameni limitați sau doar corupti,și nu ma refer aici la PDG pt că ăla poate fi unul ca ceașcă de dădea din mâini sa se facă orice (chiar daca multe erau degeaba sau costau prea mult pt beneficiile aduse).Si pana la urma și asupra ăluia trebuie sa existe control,că nu face ce vrea el, că e Dzeu in firma(vezi Carlos Șacalul GOHN).Ci ma refer la cei de mai jos care trebuie sa fie profesioniști și cu capul pe umeri, că de la ei in jos se duc comenzile reale ,concrete pt executarea unor proiecte,etc.Pai ce au făcut fatalaii din Cons de adm când se pregătea celălalt Carlos(Tavares) sa urce în cariera ?I-au înscenat ceva și i-au făcut vânt la concurenta…Și acu Peugeot e in Stelantis,cu toți greii,un grup puternic.Sa nu mai zic că Renault a avut oferta asta înaintea lui Peugeot și au refuzat.Asa că au ajuns în brațele chinezilor ,la mila unor nomenclaturiști de care fuge lumea civilizata.Pt că democrația se tine cu bani și principii…Chinezii nu au principii și scrupule dar au bani iar fraiericii de europeni,au cam rămas cu principiile și alea erodate de dictatori(cică patrioți) precum Orban.Nu degeaba SUA a făcut epurări dure când sindicatele începuseră să fie f puternice la ei și cu influente comuniste,antidemocrate.Sa vad acu,când vor fi cotropiți economic fraierii de europeni (de către ruși și chinezi) cine-i va mai salva de la totalitarism ,că sigur nu va mai exista o alta “debarcare”. Habar n-aveti cate mișcări proRusia (din ăștia care-și zic patrioți și antiMacronisti) sunt in săraca Franța bogata…Și desigur ca ăștia sunt și “antiImperialism” american,că doar sunt sponsorizați de la Moscova.Prevăd începutul sf pt democrațiile europene și mai ales pt fraiericii de francezi !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente