Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Samsarii din Romania cumpara masini Epave din SUA dupa ce le repara in unitati service neautorizate

Datul km inapoi chiar si cu 200.000 de km nu mai este demult o practica unica pe piata SH de la noi pentru ca acum ne infruntam cu alte mari probeme mai grave.

De cativa ani samsarii au devenit si cocalari prin simplul fapt ca aduc masini considerate EPAVE in SUA dupa care acestea sunt reparate de mecanici in cutea casei cu piese chinezesti, dupa care acestea apar pe site-uri drept masini super ok.

Un astfel de exemplu este cel al unui samsar din Romania care vinde un BMW Seria 4 GranCoupe pe benzina cu 21.000 de euro in timp ce o masina fara probleme se vinde tot in Bucuresti cu peste 30.000 euro.


Diferenta este ca masina samsarului nostru a fost o EPAVA, JUNK, SCRAP in SUA si a fost cumparata cu 2.000 dolari americani, dupa care samsarelul a platit transportul pana in Europa cu maxim 1000 de dolari.

In total cu masina in curte a platit undeva in jur de 3500 de dolari, moment in care a ales sa o modifice cu piese aftermaket pentru a o vinde ca BUNA cu peste 21.000 euro.

Este socant si faptul ca vanzatorul da dovada de COCALARISM si pune un pachet M pe masina plus celebrele faruri cu folie sa nu mai vezi bine noaptea.

La interior acesta a inlocuit vechiul volan standard cu unul M pentru ca asa da mai bine la fraierii din Romania.

Sfatul nostru pentru a te proteja de acest tip de vanzator JEGOS este sa mergi cu masina la o reprezentata sa o verifici! Merita sa dai 300 de lei pentru a nu pierde 21.000 euro!


s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente