Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Romanii platesc cu 4600 euro mai mult pe Ford Puma de Craiova decat clientii din Cehia

Ford Cehia a anuntat pe site-ul lor oficial ca modelul Puma construit la Craiova in Romania se vinde cu un pret incepand cu CZK 439,900 sau 16.228 euro TVA inclus.

In Romania, chiar tara unde se produce acest Puma pretul de pornire incepe de la suma de 20.900 sau cum a mai spus un client 21.000 euro pentru ca platesti extra pachetul legislativ obligatoriu.

Adica clientul de Ford din Romania plateste in plus suma de 4.678 euro in ciuda faptului ca Puma de Romania are in pretul pentru Cehia si transportul inclus!

Diferenta enorma de peste 4600 de euro nu are nici o legatura cu Rabla oferita de stat, Ford afisand in Romania un PROFIT EXTREM DE MARE pentru fiecare Puma vanduta aici.

Si in ciuda ofertelor promotionale masinile NOI DIN ROMANIA sunt de fapt mult mai scumpe decat pe pietele din Europa de Est precum Ungaria, Cehia sau Polonia! 

Sfatul nostru este sa cauti masina preferata si in alte tari din zona pentru ca toate costurile cu achizitia, transportul fiind in medie doar 500 euro in plus!

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente