Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

RECORD-Mercedes a produs 400.000 de exemplare din Clasa S!

Acesta a luat nastere in anul 1972 can si-a facut aparitia pe piata modelul 280 S din generatia W116. Multi inca confunda aceasta masina cu vechea Cobra (W123). Urmatorul model W126 a reprezentat pentru Mercedes una dintre cele mai importante masini din istorie datorita faptului ca acesta inca reprezinta cea mai fiabila masina Mercedes a ultimilor trei decenii.

Marele W140 numit la noi Mercedes Balena a reprezentat modelul S cu cea mai mare caroserie de pana in prezent. Si acest model inca este utilizat de ambasade si consulate datorita unui comfort la rulare de vis. Generatiile mai noi W221 sunt realmente vitrine tehnologice ale prezentului, peste 1.000 de inovatii ale masinii urmand sa fie disponibile si pe modelele de mare serie ieftine precum VW, Renault, Opel sau Fiat in anii care urmeaza.

Mercedes Clasa S a fost prima masina de mare serie care a utilizat primele centuri de siguranta pretensionate, prima instalatie de ABS, prima utilizare a airbag-utrilor, prima utilizare a sistemului de stabiliate ESP si multe altele. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente