Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Recall-ul Honda Jazz nu se aplica si in Romania!

Chiar si asa, cea mai importanta noutate este aceea ca toate masinile Honda Jazz care circula pe soselele din Romania nu sunt afectate de acest recall.

Honda Romania a anuntat ca rechemarile in service anuntate de constructorul japonez pentru generatia anterioara Jazz nu afecteaza modele vandute in tara noastra.
Niciunul dintre cele 646.000 de exemplare Honda Jazz de generatie anterioara pe care japonezii le vor rechema in service din cauza unor probleme la nivelul instalatiei electrice a geamurilor nu se afla in Romania. Aceasta este pozitia oficiala a Honda Trading, importatorul oficial al marcii.

Conform Honda Trading, exemplarele care intra sub incidenta acestor rechemari in service fac parte din generatia anterioara a modelului, fiind produse intre 2002 si 2008. Problema la care se refera recall-ul Honda la nivelul unui comutator care apartine de instalatia de geamuri electrice, in care s-ar putea infiltra apa, lucru care ar putea duce in cazuri extreme la un incendiu.

Din pacate, exista deja trei asemenea cazuri in lume, doua dintre ele avand loc in Statele Unite ale Americii, iar unul in Africa de Sud.

Problema a fost descoperita dupa ce un copil de doi ani a murit in masina in care dormea, din cauza unui incendiu cauzat de un scurt circuit.

Incidentul a avut loc in Cape Town, Africa de Sud. Reprezentantii marcii in Romania precizeaza ca recall-ul nefectuat de Honda este unul realizat in urma unei autosesizari Honda, cauzele reale ale incidentului din Africa de Sud fiind inca necunoscute.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente