Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Realitatea crunta din Romania! In Bucuresti exista doar 25 de statii de incarcare pentru masinile electrice

Toate bune si frumoase, insa daca ne uitam pe aplicatia celor de la PlugShare si vedem ca in realitate avem doar 25 de statii de incarcare pentru masinile electrice de ultima generatie.


Aici am scos din calcul statiile de incarcare alea de putere mica care sunt recomandate doar pentru cei care lasa masina la incarcat pe noapte.

In viata de zi cu zi trebuie sa alegem doar statii de putere, adica celebrele statii EV CHAdeMO si CCS SAE plus chargerele Tesla, iar dupa ce am vazut harta avem de fapt in Bucuresti doar 25 de statii.

Acestea sunt la cateva benzinarii si centre de shopping unde de cele mai multe ori gasest fie ca statia nu functioneaza fie ca aceasta este ocupat de alte masini electrice.

Mit-ul cu statiile de incarcare rapide din Romania ramane doar un mit, iar daca romanii vor alege sa-si cumpere din ce in ce mai multe masini electrice actuala retea este complet insuficienta chiar daca apar zeci de statii noi in fiecare an in Bucuresti.

Asadar, fanii masinilor EV lupta pentru aceste autovehicule si pentru piata din Romania, insa conform retelei PlugShare situatia este una cu adevarat TRAGICA pentru bucuresteni.

Mai jos vezi o situatie pe cartiere si sectoare in Bucuresti! In afara Capitalei aceste statii sunt si mai rare, adica detinerea unei masini electrice este si mai inutila!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente