Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

RAR nici in aceste momente grele nu intelege ca trebuie sa prelungeasca valabilitatea ITP-ului in Romania

Adica chiar si acum in plina pandemie de COVID19 oficialii RAR nu sunt in stare sa prelungeasca valabilitatea Inspectiei Tehnice Periodice sau ITP.

Respectiv acum cand Presedintele Romanieiei si Prim Ministrul tarii roaga zi de zi romanii sa ramana acasa daca nu este neaparat nevoie pentru a reduce raspandirea acestui virus mortal.


Boss-ul RAR, Radian Trufa care a fost recent pus in functie de catre Guvernul PNL, nu a reusit in aceasta perioada mica de cand este la conducerea decat sa ameninte SOFERII ca atunci cand vin la RAR trebuie sa-si spele masinile! Si doar sa prelungeasca valabilitarea autorizarii inspectorilor ITP.

Se pare ca cei de la RAR nu tin cont de protectia celor care au statii ITP si forteaza si in aceste zile grele romanul de rand sa mearga la ITP ca daca este prins de politie poate sa-si piarda talonul si placutele de inmatriculare.

VEZI CE ZICE RAR:

“ITP rămâne un demers responsabil și obligatoriu pentru întregul angrenaj al siguranței în trafic.

IMPORTANT! Conform recomandărilor reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și ale Grupului de Comunicare Strategică, în vederea deplasării către reprezentanțele RAR sau către stațiile ITP autorizate, puteți bifa în declarația pe propria răspundere punctul 2, respectiv “asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor”.

RAR incheie avertizarile aplicate omului de rand cu un cinic #totulvafibine !?!?!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente