RAR da dovada de incompetenta crasa prin ultimul comunicat de presa

Articole Interesante

Acestia spun ca daca TOTUL ESTE OK CU MAREA BRITANIE incepand cu anul viitor nu se vor mai inmatricula masini cu volan pe dreapta in Romania! Adica RAR nu mai are de gand sa treaca aceste masini cand vin cocalarii cu ele in tara si vor numere de inmatriculare romanesti.

Ei bine domnii de la RAR uita de faptul ca IRLANDA RAMANE IN UNIUNEA EUROPENA, deci cocalarii pot sa aduca fara probleme aceste masini cu volan pe dreapta in Romania fara ca RAR sa poata sa faca ceva!


VEZI CE ZICE RAR: “În consecință, până la 31.12.2020 se acceptă, în aceleași condiții, omologările UE emise de UK, adică și autovehiculele cu volan pe partea dreaptă care provin din UK vor putea primi CIV, dacă respectă celelalte condiții aplicabile.

De la 1 ianuarie 2021, dar numai dacă perioada de tranziție dintre UK și Uniunea Europeană nu va fi prelungită, omologarea de tip emisă de Regatul Unit nu va mai fi valabilă în România, iar vehiculele cu volan pe dreapta provenite din UK vor fi tratate asemenea oricărui alt vehicul care provine dintr-un stat terț din afara UE și nu vor mai primi CIV, deci nu vor mai putea fi înmatriculate în România.

În ceea ce privește autovehiculele echipate cu postul de conducere pe partea dreaptă și care sunt deja înmatriculate în România, menționăm că nu există în acest moment nicio altă prevedere legislativă care să oblige la modificarea poziției postului de conducere pe partea stângă.”

Si restul de peste 50.000 de masini CARE DEJA SUNT INMATRICULATE IN ROMANIA CU VOLAN PE DREAPTA pot circula fara probleme pe soselele din Romania.

Adica RAR ne arunca un fata un comunicat de presa care este FRECTIE LA PICIOR DE LEMN pentru ca atat RAR cat si Politia Romana nu sunt in stare sa influenteze legislativul sa treaca prin cele doua camere o lege simpla care SA INTERZICA COMPLET ACESTE masini pericol pentru romani an de an!

DE CE SUNT PERICULOASE ACESTE MASINI:

Acest tip de autovehicul asigură o vizibilitate redusă în cazul depăşirilor, şoferul trebuind să pătrundă pe contrasens mai mult decât ar fi nevoie în cazul autovehiculelor cu volanul pe partea stângă, iar situaţia devine şi mai riscantă pe timp de noapte sau în condiţii meteo nefavorabile (ceaţă, ploaie, ninsoare).

s

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente