Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Rafael Nadal prezintă cele 130 de automobilele oficiale KIA Motors ale Australian Open 2020

Ceremonia oficială de predare a automobilelor a avut loc astăzi în Federation Square din Melbourne, alături de Rafael Nadal, ambasadorul global al brandului Kia, câștigător al 19 titluri de Grand Slam în competiția de simplu masculin.

Au fost prezentate oficialilor turneului cele 130 de automobile Kia, incluzând MPV-ul Carnival, SUV-ul Sorento și sedanul fastback Stinger.
Automobilele vor transporta jucătorii, oficialii meciurilor și membrii VIP în condiții de confort și siguranță pe toată durata turneului, începând din 20 ianuarie și până în 2 februarie.
Suntem foarte mândri de parteneriatul nostru de lungă durată cu Kia, care este unul dintre cele mai durabile parteneriate din sportul australian”, a declarat directorul turneului de la Australian Open, Craig Tiley.
 „De îndată ce vezi flota de 130 de automobile Kia pe străzile din Melbourne, știi că începe turneul Australian Open. Automobilele Kia inscripționate cu sigla AO (Australian Open) adaugă emoție turneului în timp ce se deplasează prin Melbourne și, desigur, contribuie enorm la buna desfășurare a evenimentului. “


Anul trecut, Kia și Nadal au sărbătorit al 15-lea an consecutiv de parteneriat din 2004, perioadă în care legenda tenisului spaniol – considerat unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile – a promovat campania Kia „The Power to Surprise”, în timp ce a adunat 19 titluri de Grand Slam în competiția de simplu masculin și o medalie olimpică de aur.
Dacă Nadal câștigă în acest an turneul, va deține 20 de titluri de Grand Slam în competiția de simplu masculin, pentru a împărți recordul din toate timpurile în această categorie.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente