Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

ProMotor.ro are o noua infatisare insa se pare ca este cumparat de Opel Romania!

Bravo pentru acest pas mare in istoria unuia dintre cele mai vechi si reputate site-uri de profil din Romania! Toate bune si frumoase, insa nu se poate ca pe prima pagina trei din patru stiri sa fie despre si cu modelele marcii Opel. Fanii ProMotor sunt constienti de faptul ca aceasta publicatie ofera un punct de vedere obiectiv al intregii piete auto, insa cand vine vorba de masinile Opel in Romania acestea devin stapanele depline ale site-ului ProMotor.

Asadar, felicitam aceasta schimbare de proportii pentru un site auto din Romania dar pe aceeasi cale dorim sa amintim faptul ca in ciuda realitatii de fiecare data cand ne uitam pe acest site nu putem sa nu vedem implicarea din ce in ce mai mare a importatorului GM in Romania si a marcii sale Opel in desfasurarea activitatii jurnalistice a publicatiei.

Sfat: Renuntati la testarea in “exclusivitate” a masinilor Opel si incercati sa expuneti un punct de vedere mult mai obiectiv asupra masinilor Opel testate, si de ce nu textele propriu-zise sa fie realizate de jurnalisti nu de echipa de marketing si PR a lui Opel Romania.

Cu scuzele de rigoare referitoare la aceste observatii dorim din nou sa felicitam echipa ProMotor pentru dezvoltarea unuia dintre cele mai complete publicatii auto online din Romania. Cat despre carcotasi si “ingratul” PR am atasat cateva imagini cu prima pagina a site-ului ProMotor.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente