Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Probleme in Paradis! Se pregateste la Dacia o noua greva generala?

În ultima perioadă din partea Dacia au venit numai ştiri pozitive, legate de expansiunea producţiei şi de faptul că la export Dacia a început să conteze serios. Bazându-se pe această evoluţie managerii de la Dacia au revendicat măriri de salariu, luni muncitorii secţiei de Presaj fiind anunţaţi de această majorare. Reacţia a fost imediat muncitorii acuzând compania de discriminare.

“Noi ne-am întâlnit azi (n.r. – luni), conform dreptului legal, stipulat contractual, cu membrii de sindicat de la Presaj, în cadrul adunării generale, anunţată conducerii uzinei cu 48 de ore înainte. S-a luat act de nemulţumirile oamenilor, care nu sunt de acord cu aceste majorări salariale”, a declarat viceliderul Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache. În cursul zilei de azi se vor purta discuţii între reprezentanţii muncitorilor şi conducere pentru a clarifica situaţia creată.

Eventuale acţiuni de protest nu ar fi deloc favorabile pentru Dacia, care are planuri măreţe pentru sfârşitul acestui an şi începutul lui 2011. Din cauza cererii mari, Dacia vrea ca în şase luni să crească producţia orară a lui Duster cu 75%, planuri care ar putea fi îngreunate de eventuale proteste ale angajaţilor direct productivi.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente