Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Probleme cu garantia masinilor Opel!-Opel renunta la garantia Lifetime pentru toate modele sale!

Aceasta este cea in care marketing-ul Opel anunta o garantie Lifetime-Pentru Toata Viata a masinilor Opel. Datorita unor discutii la nivel inalt in Germania Opel este nevoit sa scoata promovarea masinilor sale cu garantia Lifetime, aceasta fiind inlocuita de una care garanteaza masina doar 160.000 de km.

Clientii din Romani pot sta linistiti deoarece Opel Romania a oferit tot timpul o garantie de maxim 2 ani din momentul achiziti masinii. Vezi garantia Opel in Romania: “Garanţia Opel pentru autovehicule noi îţi asigură liniştea timp de doi ani. Opel garantează repunerea în stare de conformitate a autovehiculul tău nou, în mod gratuit, printr-un Reparator Autorizat Opel. Pentru efectuarea unei reparaţii mergi cu Caietul de Service care conţine Garanţia pentru Autovehicule Noi şi Certificatul de Service Internaţional Opel la un Reparator Autorizat Opel.

Garanţia nu este aplicabilă pentru uzura fizică şi morală normală. Garanţia nu este aplicabilă dacă defecţiunea este cauzată de: influenţe mecanice sau chimice externe ; utilizare necorespunzătoare a autovehiculului; reparaţii efectuate de o parte terţă; modificări care nu au fost aprobate de Opel; verificări (revizii) prestabilite neefectuate.”

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente