Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Primarul orasului Marasesti, pesedistul Chitic Valerica Dorel este arestat pentru ca si-a incarcat ilegal masina electrica

Se pare ca lacomia si zgarcenia celor care conduc masini electrice a atins un nou apogeu dupa ce Primarul PSD al Marasestiului a fost prins de politie ca in fiecare seara alimenta masina personala electrica de la sala de sport aflata in imediata apropriere a garajului sau.

incendiu masina electrica subteran, parcare masini ev interzisa subteran, pompieri incendiu masini electrice, autolatest

Chitic Valerica Dorel este deja vedeta cu alte delapidari si anchete penale pe plan local, insa sa furi curent de maxim 45 de lei pe noapte doar ca sa mergi tu gratis cu masina electrica este o dovada de tembelism greu de anticipat de un om normal.

Locuințele și sediile firmelor primarului orașului Odobești, Valerică Chitic, sunt din nou percheziționate joi dimineață, 11 august, într-un nou dosar pe numele edilului.

Primarul orasului Marasesti, pesedistul Chitic Valerica Dorel, primar fura curent pentru masina electrica, masini electrice care fura curent

De data aceasta, edilul este acuzat de luare de mită, delapidare și furt de curent electric, după cum ne-au precizat procurorii.

În ce privește furtul de curent electric, procurorii au aflat că Valerică Chitic deținea un garaj lângă sala de sport a orașului, administrată de primărie, garaj alimentat de la rețeaua electrică a sălii de sport.

Anchetatorii spun că edilul alimenta noaptea, cu curent, mașina electrică din garaj. Perchezițiile sunt în prezent în desfășuruare și nu se cunoaște deocamdată dacă se va lua o măsură preventivă.

Primarul orasului Marasesti, pesedistul Chitic Valerica Dorel, primar fura curent pentru masina electrica, masini electrice care fura curent

  s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente