Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Primaria Sectorului 6 incepe lupta cu samsarii care vand masini pe trotuar

În perioada 01.01.2015 — 29.06.2015, polițiștii locali ai Sectorului 6 au acționat pentru respectarea Hotărârii nr. 181/ 2013 cu privire la interzicerea expunerii spre vânzare a vehiculelor pe domeniul public/ privat al Municipiului București, aflat în administrarea Sectorului 6, de către persoanele fizice / juridice.

Astfel, au fost aplicate 178 somații privind termenul de 24h pentru înlăturarea afișelor, însemnelor ori a altor înscrisuri de pe vehicul privind intenția de vânzare a acestuia, precum și mențiunea posibilității sancționării proprietarului după expirarea termenului mai sus precizat.

Totodată, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 8500 lei pentru nerespectarea termenului de 24h.

Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 reamintește cetățenilor că expunerea spre vânzare a vehiculelor pe domeniul public/ privat al Municipiului București, aflat în administrarea Sectorului 6, în alte locuri decât cele permise (spații special amenajate, parcuri/ târguri auto, showroom, precum și în parcările de reședință, deținute de către proprietarii vehiculelor pe baza contractelor de închiriere valabile, încheiate cu ADPDU Sector 6), constituie contravenție și se sancționează, potrivit HCL nr. 181/ 2013, cu amendă contravențională cuprinsă între 500 și 1000 lei pentru persoane fizice/juridice.

Această acțiune se va desfășura permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancțiuni contravenționale, cu scopul de a asigura respectarea actelor normative stabilite de autoritatea locală a Sectorului 6.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente