Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prezentarea noului sistem multimedia Peugeot Connect pe modelul 208

Acesta se numeste Peugeot Connect si reprezinta in acest moment unul dintre cele mai performante sisteme multimedia ale momentului.

Noul Connect de la PSA este disponibil cu un ecran tactil de mari dimensiuni care permite accesul la informatii extrem de usor. Pur si simplu pentru navigare nu este nevoie decat de un buton rotativ si doua butoane clasice montate in imediata apropiere a sistemului.

Restul se face evident cu degetul pe ecranul tactil.

In comparatie cu sistemele concurentei noul Peugeot Connect primeste note maxime la capitolul ergonomie deoarece se poate upgrada cu App-uri de ultima generatie.

Unul dintre cele mai interesante si necesare este App-ul Via Michelin, sistem care ajuta soferul in gasirea celor mai scurte distante pana la destinatie si nu in ultimul rand cele mai bune restaurante de vizitat.

Pe langa Via Michelin noul sistem permite utilizarea bazei de date Michelin Green Guide care ofera toate informatiile posibile despre locurile care urmeaza sa fie vizitate in vacanta.

In final pe intreg test-ul cu noul Peugeot 208 am apreciat foarte mult noul sistem multimedia deoarece ofera multe optiuni soferului modern, si totul in schimbul a numai 629 euro TVA inclus. 

Si cand te gandesti ca Dacia ofera pe noul Lodgy sistemul de navigatie LG contra sumei de 500 euro!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente