Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prezentarea motoarelor TSI si TDI ale noului VW Golf 7/VII 2013

Cel mai bun motor al noului VW Golf este un propulsor pe benzina din seria TSI care are o cilindree de 1.4 litri.

Acestea se numeste 1.4 TSI si dezvolta o putere maxima care incepe de la 140 CP. Cine doreste mai mult poate sa achizitioneze versiunea mai puternica de 170 CP care ofera pe langa un consum mic de benzina si performante pe masura.

Cea mai mica motorizare a noului Golf VII este propulsorul pe benzina 1.2 TSI care are o putere maxima de 80 CP si care echipeaza deja noile modele Skoda, Audi, Seat si VW.

Cele mai vandute modele Golf urmeaza sa primeasca motoarele diesel TDI 2013

Pentru cei care prefera dieselul, versiunea de bază va fi un TDI de 105 CP care consumă, spun cei de la VW, doar 3.8 litri/100 km în regim mediu mixt. Cel de la volan va avea la dispoziţie cinci programe de rulare diferite (Eco, Sport, Normal, Individual şi Comfort), iar direcţia progresivă, cu feedback diferit în funcţie de viteză şi de condiţiile de drum, va apărea şi ea între opţiunile disponibile pe noul VW Golf.

Alaturi de TDI-ul de baza vor mai fi disponibile si versiuni superioare, cu o capacitate de 2.0 litri, gata sa ofere intre 140 si 190 de cai putere. Mai tarziu, gama ar putea fi completata de un alt diesel entry-level, de 90 de cai putere.

Vedeta gamei diesel este motorul 1.6 TDI de 130 CP care trebuie sa inlocuiasca in gama vechiul 2.0 TDI in versiunile de putere de 110 si 140 CP.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente