Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prezentare Mercedes A45 AMG 2013- 4Matic 360 CP si 450 Nm

Mercedes a prezentat astazi in premiera mondiala cea mai sportiva versiune a modelului de clasa compacta Clasa A. Acesta se numeste Mercedes A45 AMG si reprezinta de fapt cea mai sportiva compacta a momentului.

Prin intermediul noului A 45 AMG, Mercedes-Benz intră într-o nouă eră. Pentru prima oară în istoria de peste 45 de ani a companiei, brandul AMG al lui Mercedes-Benz oferă acum un autoturism de clasă compactă, fascinant şi ultra-performant.

Cu o putere maximă de 265 kW (360 CP) şi un cuplu motor maxim de  450 Nm, motorul AMG în patru cilindri, turbo, cu cilindreea de doi litri, este cel mai puternic propulsor în patru cilindri din lume. Cu un raport absolut senzaţional de 133 kW (181 CP) per litru, motorul lui A 45 AMG depăşeşte la acest capitol chiar şi unele din cele mai puternice maşini super sport din lume.

În acelaşi timp, însă, motorul este extrem de eficient şi îndeplineşte deja normele de poluare Euro 6. A 45 AMG este lider în segmentul său şi din punctul de vedere al consumului de carburant: în regim de rulare combinat, valoarea medie a consumului este de doar 6.9 litri de benzină pentru 100 kilometri parcurşi (mod de testare NEDC).

Sistemul de tracţiune integrală AMG 4MATIC, setat pentru a oferi performanţe extreme, este standard pentru A 45 AMG şi devine un etalon al segmentului acestuia.

Cu ocazia premierei mondiale a lui A 45 AMG, Mercedes-AMG va anunţa şi începutul colaborării cu Monster Cable Products, producător american lider în segmentul căştilor audio ultra-performante.

Cu această ocazie va fi lansată o ediţie specială de căşti audio cu numele “Monster DNA Headphones Inspired by AMG”.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente