Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prezentare Jeep Grand Cherokee 2011-Date tehnice motorizare diesel V6 3.0 Multijet FPT

Acesta este schimbat in totalitate fata de vechea generatie si este echipat in premiera pentru un Jeep cu noua suspensie Quadra Lift. Aceasta este de fapt prima suspensie hidropneumatica care este montata pe un Jeep. Sub capota americanul vine echipat cu o gama de motorizari pe benzina de cea mai buna calitate, respectiv un V6 Pentastar de 3.6 litri care dezvolta o putere maxima de 286 CP.

Acest model concureaza modelele VW Touareg V6 FSI, Mercedes ML350 so BMW X5 3.0 i. Cine doreste mai mult poate sa aleaga oricand un V8 Hemi de 5.7 litri care dezvolta o putere maxima de 352 CP si ofera performante realmente sport masinii de doua tone la gol. Fanii motoarelor diesel trebuie sa aleaga un V6 de trei litri care este realizat in totalitate de italienii de la VM Motori. Acest diesel este disponibil in doua variante de putere, 190 CP respectiv 242 CP.

Toate bune si frumoase insa daca ne uitam la alezajul si cursa pistoanelor nu putem sa nu ne aducem aminte ca acestea sunt identice cu cele ale motorului Mercedes V6 CDI de 224 CP. Cu o greutate de 230 kg acest motor diesel dispune de o injectie Fiat Multijet capabila de 8 injectii pe ciclu si care lucreaza la o presiune de 1.800 bar. Sistemul turbo este semnat de americanii de la Garret si dispune de o turbosuflanta VGT 2056 produsa in Romania la Bucuresti. Pretul unui asemenea model in echiparea top of the line este de 58.245 euro TVA inclus.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente