Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Preturi si dotari Citroen C1 2012 Romania

Compact, economic si ecologic, Citroen C1 a devenit din iunie 2005, cand a fost lansat, un actor important pe piata vehiculelor citadinelor, inregistrand peste 630.000 de vehicule vandute de la lansare. 

Citroen C1 revine in 2012 cu un nou look si mai atragator, cu noi atuuri: emisii reduse pana la 99g deCO2/km, lumini de zi cu LED-uri integrate armonios in partea frontala, un sistem audio CD cu Connecting Box si cutie manuala pilotata (BMP) cu padele la volan.  

Citroen C1 este disponibil in Romania in 2 niveluri de echipare: Attraction si Seduction.  

O CITADINA PRACTICA  

Cel mai mic dintre modelele marcii Citroen isi pastreaza atributele care i-au asigurat succesul timp de 6 ani, in fata a peste 620.000 de clienti. Avand capacitatea de a transporta 4 adulti oferindu-le un spatiu generos atat pe locurile din fata cat si pe cele din spate, noul Citroen C1 isi dimensiunile compacte, cu 3,44 m lungime care ii ofera usurinta de a se strecura in traficul urban. 

NUMAI 4,3L/100 KM CONSUM SI EMISII DE 99 G DE CO2/KM 

Versiunea cu motorizarea de 1,0i 68 CP cu cutie manuala se impune ca referinta in segment in ceea ce priveste protectia mediului, inregistrand un consum mixt de 4,3l /100 km si emisii de 99 g de CO2/ km.  Acesta devine primul model din gama Citroen cu motorizare pe benzina si cu emisii sub 100 g de CO2/ km. 

UN NOU DESIGN EXTERIOR  

Noul Citroen C1 castiga simpatie si mai multa personalitate cu noul sau aspect, caracterizat de capotamult mai scurta. Pe bara de protectie fata, care a fost complet redesenata, regasim proiectoarele de ceata si 2luminile de zi cu LED-uri, o semnatura luminoasa cu design vertical specific modelelor Citroen (DS3 siC4 Aircross) care ii intarasc fara indoaiala caracterul. 

CULORI SI MATERIALE ATRAGATOARE 

Distractiv, noul Citroen C1 are o culoare de lansare speciala, Bleu Botticelli. Gama de culori mai include Rouge Scarlet, galben Tritium, bleu Electra, alb Lipizan, negru Caldera si doua nuante de gri (Gallium si Carlinite).  
In interior, partea inferioara a plansei de bord, consola centrala si panourile usilor, trec de la gri la negru si adopta astfel aceeasi culoare ca partea de sus a tabloului central. 

ECHIPAMENTE NOI “CRÉATIVE TECHNOLOGIE” 

Noul Citroen C1 beneficiaza de luminile de zi cu LED-uri, care constituie vizual o prima adaptare „Créative technologie”.  

In ceea ce priveste confortul la bord, sistemul audio a fost imbunatatit, fatada integrata in stilul plansei de bord cu afisajul orei. Sistemul radio CD integreaza si functiile Connecting Box si conexiunea Bluetooth. 

OFERTA SPECIALA 

In luna iunie, clientii beneficiaza de o oferta speciala la noul Citroen C1, putand achizitiona pe stoc, cu livrare rapida, C1 in 5 usi, motorizare 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction cu aer conditionat, servodirectie, geamuri electrice si inchidere centralizata la 5.700 euro (TVA si 3 tichete Rabla incluse).

LISTA DE PRETURI 

Motorizare  Cutie de viteze  Emisii CO2 (g/km)  Pret Euro (TVA inclus) 1.0i 68 Attraction 3 usi Manuala  99 8.800 1.0i 68 Attraction 5 usi Manuala  99 9.100 1.0i 68 Seduction 5 usi Manuala 99 10.060 1.0i 68 Seduction 5 usi Pilotata 104 10.660 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente