Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Presedintele ACR Constantin Niculescu este angajat la club de peste 50 de ani

Luați-vă gândul de la Mugur Isărescu, Guvernatorul României din 1990, și chiar de la dictatorul Nicolae Ceaușescu, care a condus România 22 de ani, perioada 1967-1989, ca șef al Consiliului de Stat, apoi din 1974 a fost uns președinte al Republicii Socialiste România.

În România există un domn care s-a angajat acum 52 de ani la instituția la care se află și astăzi: Constantin Niculescu care activează la ACR de peste o jumătate de secol! Iar la ”butoane” este de 24 de ani.


Incredibil este faptul că Niculescu n-a avut niciodată contracandidat, la nici un rând de alegeri.

Nimeni n-a avut curaj să-l înfrunte, după ce tuturor opozanților le-a pus, cumva, bețe-n roate, descurajându-i! Omul, în vârstă de aproape 80 de ani (este născut pe 18 mai 1940), face tot posibilul să nu fie deranjat nici în 2019, când îi expiră mandatul de 5 ani și este obligat să organizeze noi alegeri.

Totul este ținut sub cheie, la mare secret. Niculescu nu comunică deloc cu exteriorul, are doar câteva persoane de încredere, iar mâna lui dreaptă se numește Ilie Gabra.

Cine dorește să-l concureze pe Niculescu este imediat blocat. În acest moment, nu se cunoaște data următoarelor alegeri și nu se știe numărul exact al membrilor ACR. Despre numărul delegaților cu drept de vot la așteptatul congres, nici vorbă.


Prăduirea bunurilor ACR

Au dispărut ca prin farmec multe dintre activele deținute de Club în țară, mai cu seamă unitățile de servicii și inspecție tehnică întinse pe mii de metri pătrați. Acestea au fost vândute, președinții de filiale aflând prea târziu.

Au dispărut, din patrimoniul ACR clădirile deținute în Piatra Neamț, Roman, Bârlad, Slatina, Șimleu Silvaniei, Brăila, Tecuci, Agnita, Măgurele, Bazovici, Hârlău, Sângiorzu de Mureș sau Câmpulung Moldovenesc.

Constantin Niculescu a cheltuit, însă, munți de bani din fondurile ACR făcând tot felul de investiții, cum ar fi unități hoteliere care, pentru că nu pot fi autorizate, nu pot primi turiști. Asa este cazul motelului din Alba Iulia care a costat vreo 3 miliarde de lei, a fost inaugurat cu fast în urmă cu nouă ani, unde au avut loc trei ședințe ACR și apoi a fost închis.

Astăzi se degradează treptat. Aceeași soartă o au și cele 29 de camera ale motelului ACR Nehoiu, din județul Buzău, care stau goale de la inaugurare. În schimb, Niculescu pare să fi clonat acest hotel, ridicând o casă în localitatea Lințești (Argeș) care seamănă de la arhitectură, la material de construcție cu hotelul buzoian.

Nu e de mirare că mulți și-au pus întrebarea dacă nu s-au folosit bani din același buzunar pentru a plăti cele două construcții. Buzunarul ACR, firește.

ACR are si o revista publicata trimestrial care se poate vedea si online! Vezi ce zic angajatii ACR despre acest monopol al lui Niculescu!

Sursa Libertatea AICI! AICI 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente