Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Presa auto romaneasca ataca prin baietii fara know-how!revista whatcar si problemele editoriale, whatcar romania

Mai ieri treceam in revista marea majoritate a site-urilor auto din prea frumoasa tara si mi-a sarit in ochi un articol relativ bine scris insa complet gresit cand am zarit si imaginea atasata.

Aceasta implica un Mercedes Clasa S serie sasiu W126 si un banal Logan. Problema cea mai mare a fost alaturarea unor masini care nu au avut nici o treaba si ideea articolului. Pur si simplu un necunoscator se uita si asociaza automat conceptul de rabla cu Mercedes-ul Clasa S din anii 80. Mai rau este faptul ca pe langa acest icon al industrieie auto (Mercedes W126) este alaturat icon-ul saraciei din Romania (Dacia Logan). Revista in cauza……a.k.a site-ul este noul dar fadul www.whatcar.ro , publicatie care cica vine ultimua pe piata si se doreste a concureze nume deja consacrate precum Automarket.ro, Promotor.ro sau Auto.ro.

P.S. Bai baietilor de la whatcar Romania incercati sa nu mai jigniti prin acest tip de mentalitate fanii modelelor care au insemnat si insemna ceva prin publicarea unor imagini in contexte total gresite. Oricum la ce sa ne asteaptam de la niste personaje care au scos pe piata un Cox Tuning and Sound ca apoi sa-l inchida sau un Supercar, revista copiata si tradusa dupa nume mari precum Car Magazine sau WhatCar.co.uk! By the way subsemnatul nu este posesor de Mercedes W126 sau chiar fan al marcii Mercedes insa trateaza obiectiv masinile care au dreptul sa poarte numele de masina. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente