Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

PREMIERA-Toate datele despre specialistului PSA Dangel 4×4 2010/ Partner 4×4 / Berlingo4x4, Expert 4×4/ Dispatch 4×4 /Scudo, Boxer 4×4/ Jumper 4×4/ Ducato 4×4.

De fapt toata istoria Dangel a aparut la inceputul anuilor 90 cand clientii din Hexagon nu doreau sa-si achizitioneze masini germane cu tractiune integrala precum VW Transporter Syncro & Co. In prezent Danger este pentru grupul PSA ( Peugeot si Citroen) cam ce reprezenta AMG pentru Mercedes. AMG a fost cumparat de Mercedes devenid divizia Performance a marcii.

De partea cealalta Dangel nu este cumparat de PSA insa buna intelegere intre cele doua firme face ca marele constructor sa nu dezvolte pentru mase modele cu tractiune integrala deoarece exista un specialist care se ocupa cu aceasta. Gama Dangel din 2010 este reprezentata de modele precum Partner / Berlingo, Expert / Dispatch /Scudo si gama de utilitare de clasa mare Boxer / Jumper / Ducato. Asadar cine doreste un Ducato 4×4 sau un Partner 4×4 poate sa cumpere un Dangel.

Cei mai mari perdanti sunt germanii de la VW care ofera tractiunea integrala 4Matic pe modele sale LT si Caddy. In detaliu putem spune ca un sistem de tractiune integrala semnat de specialistul Dangel este mai performant decat un 4Matic de serie deoarece francezii ofera o noua punte spare multi-link, doua diferentiale blocabile manual si un convertor de cuplu de ultima generatie. Pentru mai multe detalii vezi imaginile atasate.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente