Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

PREMIERA-Iata noile VW Touareg 2010, Porsche Cayenne 2010 si Mercedes Clasa R

Aici trebuie sa ne asteaptam la un nou VW Touareg care va avea conform surselor o noua platforma tehnica. Acest model va fi inrudit asemenea predecesorului sau cu mai sportivul Posche Cayenne. Gama de motorizari principala pentru Touareg este cea diesel unde am putea sa vedem introducerea unui V8 TDI de 4.2 litri si 333 CP, aceelasi care echipeaza in prezent nava amiral Audi A8. Tot o noutate de proportii este lansarea noului Porsche Cayenne construit in aceeasi uzina cu VW-ul Touareg.

Acesta ar putea sa renunte la motorizarea diesel de trei litri in favoarea unui Cayenne Hubrid. Mercedes are in plan realizarea unei noi generatii Crossover Clasa R, masina care pana in prezent a cunoscut un succes destul de mic in Europa. Vechiul R a fost apreciat doar de catre clientii din SUA care au fost dispusi sa plateasca peste 80.000 dolari pentru o masina cu 7 locuri si transmisie integrala 4-Matic.

Conform unor surse viitorul R nu va mai avea doua dimensiuni ale caroserieie, constructorul din Stuttgart optand doar pentru versiunea mai mare in 2010. Cel mai apreciat motor pe Batranul Continet este diesel-ul de trei litri si 240 CP care echipeaza versiunea R350 CDI.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente